Login to your Account

Do not have an account yet? Create one

I lost my password. Please email it to me

Looking for something specific?

DESPRE NOI

 parchet masiv stejar 3

 

CORKLINE reprezinta o echipa de specialisti angajati constant in observarea cerintelor dinamice ale pietei, in ideea  de a identifica cele mai bune solutii pentru proiectele de placare pardoseli ale constructiilor civile, comerciale cat si industriale. Am luat fiinta din dorinta de a aduce secretele naturii cat mai aproape de dumneavoastra. Promovam materiale naturale si ecologice pentru o viata sanatoasa. Oferim solutii de parchet pentru toate tipurile de aplicatii:

Parchet din lemn masiv – lemnul este un material care traieste, chiar si dupa taierea copacului. Folozofia noastra consta in faptul ca naturaletea si calitatea lemnului trebuiesc pastrate chiar si dupa prelucrarea lemnului.

Parchet din lemn stratificat – disponibil in diverse finisaje, cu urme vagi de periere, raschetare manuala sau afumare, este inspirat din stilul traditional al nuantelor de stejar, precum si celor exotice. Parchetul stratificat este compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala, se poate monta in spatii cu trafic intens, este estetic, modern si foarte stabil dimensional.

Deck pentru exterior – au fost dezvoltate special pentru utilizare ca pardoseală pentru terase. Ele se bucură de o mare rezistenţă la factorii externi de mediu, astfel incat sunt potrivite pentru utilizarea la piscină sau la mare. Pe lângă proprietătile mecanice excelente, produsul oferă, de asemenea, un aspect si senzatie de lemn natural.

Parchet si pardoseli din pluta – eleganta vizuala a plutei si calitatile sale unice permit crearea unui mediu relaxant si sanatos in orice spatiu. Pe langa aspectul decorativ si textura fina la atingere, parchetul din pluta asigura si o excelenta izolatie termica si fonica a pardoselii, iar finisajul revolutionar ii confera durabilitate si rezistenta la uzura.  www.parchet-pluta.ro

Oferim consultanta in alegerea tipului de material precum si a solutiilor tehnice adecvate fiecarui proiect. Asiguram montaj de calitate, transport rapid precum si solutii tehnice profesioniste.